Carnegie komt naar Kickstarter

Vandaag kondigen we het spel Carnegie aan, met nummer 27 de volgende toevoeging aan onze Masterprint serie! Carnegie is geïnspireerd op het leven van Andrew Carnegie, geboren in Schotland in het jaar 1835. Hij is één van ’s werelds rijksten geworden vanwege zijn rol als grote speler in de opkomst van de staalindustrie in de Verenigde Staten en werd daarmee een icoon van de “American Dream”.

Carnegie is ontworpen door by Xavier Georges, auteur van Carson City en Ginkgopolis en medeauteur van Black Angel en Troyes. De fantastische vormgeving is van de hand van Ian O’Toole, bekend van vele Vital Lacerda spellen (Lisboa, On Mars, Vinhos Deluxe en The Gallerist) en ook van het door ons uitgegeven Counterfeiters.

Carnegie is speelbaar van 1 tot 4 spelers en duurt met 20 ronden zo’n 90 minuten. Voor wat meer achtergrondinformatie over het spel, bezoek dan hier de informatiepagina over het spel. Carnegie zal vanaf 25 november op Kickstarter staan! In de komende weken zullen we meer informatie onthullen over het spel en een blik werpen op het bord, de spelersborden en vele andere onderdelen.

Tot slot nieuws voor fans van Carson City: Big Box, we zijn jullie niet vergeten! Begin volgend jaar zullen we een Kickstarter campagne lanceren voor een herdruk van Carson City: Big Box. Tijdens deze campagne kun je ook de hand leggen op de solo variant (met bijbehorend extra spelmateriaal) die Xavier afgelopen maanden heeft ontwikkeld. Dus “stay tuned”!