Haspelknecht The Ruhrvalley is in aantocht

De uitbreiding voor Haspelknecht met als subtitel The Rhur Valley komt in het eerste kwartaal van 2017 uit. Dit spel past in de Masterprint Serie als nummer 15A.

Deze uitbreiding bevat 2 modules die los van elkaar of tezamen aan het basisspel zijn toe te voegen. Verder vind je 20 nieuwe ontwikkelingstegels in de doos en voegt deze uitbreiding een nieuwe grondstof toe, ijzer, deze wordt gebruikt om de diepere tunnels van de mijn te stutten.

 

Quined Games zoekt versterking

Bij Quined Games zijn we op zoek naar een nieuwe medewerker om het team mee uit te breiden.

Vacature  Algemeen/Administratief medewerker (m/v)

Quined Games is op zoek naar een administratief medewerker met een voorliefde voor bordspellen. De hoofdtaak is het bijhouden van de administratie en de voorraad. Verder bestaan de taken uit het beantwoorden van internationale mails en het administratief begeleiden van preorder en  crowdfunding campagnes. Verder draagt de medewerker zorg voor het wereldwijd verzenden van pakketten en pallets en is hij/zij aanwezig bij het testen van prototypes van nieuwe spellen. Tenslotte wordt ook de aanwezigheid namens Quined Games op nationale en internationale beurzen gevraagd.

Kennis van en ervaring met een boekhoudkundig programma is daarbij een vereiste. Goede kennis van de Engelse taal is tevens een vereiste. Eventueel kennis van Duits, Spaans of Frans is mooi meegenomen. Een voorliefde voor het spelen van strategische bordspellen is een pre.

De functie kan in 2 á 3 dagen per week worden uitgevoerd. Quined Games is gevestigd in Oud-Beijerland waardoor het de voorkeur heeft dat de kandidaat in de omgeving van Rotterdam woonachtig is. Er wordt in een klein team gewerkt aan een aantal nieuwe releases per jaar die wereldwijd worden uitgebracht. Er heerst een informele en prettige werksfeer.

Is deze baan jou op het lijf geschreven reageer dan snel op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Haspelknecht is genomineerd voor een Gouden Ludo 2016.

Na de nominatie voor Expert Spel van het jaar in Nederland, is het spel Haspelknecht nu ook genomineerd voor een gouden Ludo de prestigieuze Belgische Spellenprijs. Dat wordt duimen!

La Cosa Nostra is nu te vinden op Kickstarter

Quined Games presenteert met trots de lancering van onze nieuwste kickstarter. La Cosa Nostra, Masterprint 19. Een spel over de New Yorkse Mafia, dit is bij uitstek het meest gevaarlijke spel dat we ooit hebben uitgebracht. Je speelt als één van de mafia bazen die de hoofd is van een familie. Wordt de top gangster door middel van te investeren in gokken, illegale praktijken, nachtclubs en zelfs de afvalverwerkingsindustrie. Maak allianties met je mede-spelers, maar pas op, vertrouw blind op deze 'vriendschappen' en je wordt binnen de kortste keren in de rug gestoken. Het spel is voor 3 tot 5 spelers en duurt ongeveer 90 min. 

De gameplay gaat als volgt: 

Spelers proberen het meeste geld te verzamelen, terwijl ze de andere mafia bazen een loer draaien. Met een groep gangster tot je beschikking kun je verschillende taken uitvoeren. Recruiteer politie, pooiers en ander tuig om voor ze te werken, of koop bedrijven op. Je kunt ze ook aan het werk zetten met de klus kaarten uit je hand. De speler met het meeste geld na vier ronden is de winnaar. La Cosa Nostra bevat regels in het Nederlands, Engels, Frans, en Duits, de tekst op de kaarten is in het Engels.

Klik hier om naar de Kickstarter pagina te gaan.

Pre-orders voor Spiel 2016 in Essen zijn geopend.

Vanaf vandaag is het mogelijk om de pre-orders voor Spiel 2016 te plaatsen. In dit formulier kun je terecht om je pre-orders op te geven.

Let op dat deze pre-orders na zaterdag 15 okt. komen te vervallen, tenzij anders aangegeven. Betaling kan op de beurs alleen met contant geld.

Wij hopen jullie graag even te ontmoeten op de beurs als je de spellen komt afhalen op Booth nummer 3-Q102.

 

Masterprint 18: Key to the City - London

Onze derde release in oktober op de beurs Spiel in Essen dit jaar is Key to the City - London. Het spel is ontworpen door Sebastien Bleasedale en Richard Breese en het borduurt voort op mechanismen uit Keyflower. 

In Key to the City – London, probeert iedere speler zijn eigen wijk uit te bouwen in London. Dit gebeurt door middel van het plaatsen van grote hexagonale locatietegels. Iedere locatie levert punten op en kan ook grondstoffen produceren. Verbindingen & ervaringstegels kunnen worden opgewaardeerd naar locatietegels voor productie en extra punten aan het einde van het spel. 

Het spel speelt over 4 tijdperken. In iedere tijdperk zijn er nieuwe locatietegels beschikbaar om op te bieden. In het 1e en 2e tijdperk zitten er zes productietegels in het aanbod, daarnaast zijn er een aantal gebouwen tegels beschikbaar. In tijdperk 3 vind je alleen maar gebouwentegels, welke al zijn opgewaardeerd. In het 4e en laatste tijdperk worden de zogeheten "Routemaster" tegels beschikbaar gesteld. 

Tijdens je beurt kies je één van vijf mogelijke acties om uit te voeren. Hiervoor kunnen één of meer werkers (‘keyples') worden ingezet. De mogelijke acties zijn: 1. bied op een locatie, 2. gebruik de werker om te produceren op een tegel. 3. een locatie opwaarderen, 4. passen, waarbij men later weer een actie mag uitvoeren. of 5. Volledig stoppen met spelen dit tijdperk, door te vertrekken in je schip over de Thames. Het spel is afgelopen wanneer de laatste speler met zijn schip vertrekt in tijdperk 4. De speler met de meeste punten wint het spel.

 

Op Spiel in Essen te verkrijgen, daarna beschikbaar in speciaalzaken in de Benelux.

Kickstarter La Cosa Nostra wordt uitgesteld.

De kickstarter campagne van het spel La Cosa Nostra wordt uitgesteld. Dit heeft te maken met de afhandeling van de huidige kickstarter voor het spel Vanuatu. Ondanks eerdere berichtgeving wordt de kickstarter campagne van La Cosa Nostra uitgesteld tot in kwartaal 4 van 2016.

Nog eventjes geduld dus.

Haspelknecht genomineerd voor Nederlandse Spellenprijs 2016

We zijn erg trots en blij om te mogen melden dat Haspelknecht is genomineerd voor de Nederlandse Spellenprijs 2016 in de Expert categorie!

Hier volgt het juryrapport:

Steenkool winnen in het begin van de steenkolentijd. Altijd maar weer het gevecht tegen het vervelende grondwater en van tijd tot tijd een plensbui op de koop toe. Waar je in eerste instantie over de steenkolen struikelt, moet je later toch echt de diepte in en je economisch ontwikkelen om te scoren met dit zwarte goud. Jouw boer en de verschillende knechten hebben elk hun specialisme, al willen ze allemaal wel betaald worden uit de inkomsten. Uitvindingen zijn noodzakelijk voor een goede eindscore.

Haspelknecht is een ontwerp van Thomas Spitzer en wordt uitgegeven door Quined Games. Het spel is geschikt voor 2-4 spelers vanaf 12 jaar en heeft een speelduur van 60-90 minuten.

Juryoordeel: een sfeervol economisch bordspel, waarin je zo goed mogelijk de schaarse middelen moet gebruiken. Het actiesysteem met de inkomsten is interessant, omdat je hiermee je eigen planning kunt combineren met het hinderen van tegenstanders en het beïnvloeden van de speelvolgorde. Met een relatief lage complexiteit weet dit spel toch veel keuzes, grote herspeelbaarheid en veel speelplezier te bieden.

 

Vanuatu (tweede editie) is NU live op Kickstarter. (Gehaald!)

Vanuatu is een tactisch spel van ontdekking, handel en meerderheden verkrijgen om acties uit te kunnen voeren. Quined Games heeft besloten dit spel te voorzien van een nieuw jasje. Om te zien hoe het er nu uitziet, klik snel op de link hieronder.

 De projectgoal is gehaald op Kickstarter, dank aan iedereen die in ons project geloofd. Er is nog steeds tijd om in te stappen volg de link hieronder:

 https://www.kickstarter.com/projects/1661420780/vanuatu-second-edition

 


 

Haspelknecht 

Het spel over de eerste steenkoolwinning in de Ruhrvallei

Quined Games zal Haspelknecht uitbrengen in de Masterprint Series als nummer 16. Haspelknecht is ontworpen door Thomas Spitzer en gaat over het eerste begin van de kolenwinning in de Ruhrvallei, toen steenkool vlak onder het oppervlak werd gevonden. De spelers graven hun "pinge" uit, maar daar komt steeds weer dat vervelende grondwater. Er moet iets gevonden worden om meer steenkool uit de grond te kunnen halen.
 
Het spel heeft een erg leuk en innovatief actie selectie mechanisme. Het is geschikt voor 2 tot 4 spelers en het duurt 60 tot 90 minuten.
 
Het spel wordt uitgegeven in een meertalige uitgave met Engelse, Duitse, Franse en Nederlandse regels.


 

Xanadú, vlot en interactief

Quined Games gaat het erg leuke, vlotte en erg interactieve kaartspel Xanadú uitbrengen als eerste Masterprint Pocket. Het spel is ontworpen door Javier Velázquez uit Colombia.
 
Het is het jaar 1252 en de machtige Kublai Khan heeft opdracht gegeven zijn zomerpaleis te bouwen. De beste architecten zijn verzameld en zij hopen om roem en prestige. Soms moet je andermans prestige beschadigen om zelf stappen te maken.
 
Dit kaartspel is voor 2 tot 5 spelers en duurt circa 50 minuten.
 

Master Print 12B: Keyflower: The Merchants

De Keyflower familie wordt uitgebreid met Keyflower: The Merchants. Quined zal deze uitbreiding uitgeven als Master Print 12B.

In Keyflower: The Merchants, de tweede uitbreiding voor Keyflower, spelers zullen hun dorpen ontwikkelen door nieuwe verbouwingen waarmee ze lucratieve contracten kunnen aangaan. Er zijn nieuw combinaties van items op de inkomende schepen.
De box art is gedaan door Konstantin Vohwinkel.

 


Carson City Big Box naar kickstarter


De Carson City Big Box van Xavier Georges zit vol met alles wat carson City ooit te bieden heeft gehad en meer.. Allereerst vind je in deze big box het basisspel Carson City, zo ook de eerste uitbreiding Gold & Guns. Tenslotte zit de spiksplinternieuwe uitbreiding Horses & Heroes ook in deze big box.

We schrijven het jaar 1859. Het "Wilde Westen" van Amerika. In Carson City worden kavels grond te koop gezet. De spelers beschikken over een kleine som geld en een trouwe ploeg cowboys die bereid zijn om je met alles te helpen. Je tracht de beste kavels te bemachtigen om er later de fraaiste gebouwen op te bouwen. Heb jij het lef om de andere spelers te provoceren en uit te dagen tot een duel? Zij proberen immers ook hun slag te slaan. Slaag jij erin om de steun van de meest invloedrijke personen in de stad te vergaren?

Deze Big Box editie van Carson City wordt in juni gelanceerd op Kickstarter, een Crowdfunding website. Hierop kun je als zogehete backer het spel een warm hart toedragen. Als beloning van het helpen om deze Big Box werkelijkheid te maken krijg je de Carson City Big Box thuisgestuurd. Voor meer informatie kunt u terecht op onze kickstarter pagina die vanaf half juni te bezichtigen valt.


 

Keyflower genomineerd voor Gouden Ludo 2014

De Vlaamse bordspellen Forum Federatie heeft bekendgemaakt dat Keyflowr genomineerd is voor de Gouden Ludo 2014. Keyflower is een spel door Richard Breese en Sebastian Bleasdale. Quined geeft Keyflower uit als Master Print 12.

 

 

 


 

 Paarden en andere uitdagingen in Horses & Heroes

Tweede boxed uitbreiding voor Carson CityHorses & Heroes is de naam van de tweede uitbreiding voor Carson City. Afkomstig uit handen van bekende bordspel auteur Xavier Georges. Het spel voegt een aantal nieuwe mogelijkheden toe aan het basisspel van Carson City. Speler zullen de beschikking krijgen over paarden, waardoor ze bepaalde acties opnieuw kunnen uitvoeren. Spelers zullen de Rodeo bezoeken en meedingen in de prijzenpot als ze als langste in het zadel blijven. Daarnaast biedt deze uitbreiding de ruimte aan maar liefst drie nieuwe personages. Tenslotte wordt er via deze uitbreiding een zesde speler toegevoegd aan het spel.

De uitbreiding wordt tegelijkertijd met de Carson City Big Box op Kickstarter gelanceerd. Tijdens deze campagne kunt u ons helpen om deze nieuwe werkelijk te maken. Door het juiste pledge level te kiezen krijgt u de uitbreiding thuisgestuurd. De Masterprint serie wordt hierdoor aangevuld met Horses & Heroes nummer 5B. 

 

Master Print 14: The Golden Ages

The Golden Ages is een bordspel van de hand van Luigi Ferrini waarbij je je beschaving door de geschiedenis leidt.

Het spel duur vier verschillende tijdperken. Je ontwikkeld technologien en je maakt fijne kunst. Je zet gebouwen neer en je bouwt wonders. Je stuurt je ontdekkingsreizigers op pad om de continenten te ontdekken. Je sticht steden ver van huis. En je stuurt je soldaten veldslagen in.

Lukt het jou om jouw volk te laten overheersen door beter te zijn dan de andere beschavingen?

 

Meer informatie is op de The Golden Ages spel pagina.


 

 

 

Nederlandse Spellenprijs Expert nomineert The Golden Ages

Nederlandse Spellenprijs heeft The Golden Ages van Quined genomindeerd voor de Nederlandse Spellenprijs Expert 2015.

The Golden Ages is ontworpen door Luigi Ferrini.

 


 

Master Print 13: Massilia

In Massilia krijg je een week tijd om je zaak uit te bouwen en de beste reputatie in de stad te verkrijgen. Je zal markstallen opzetten en ze van goederen voorzien om de vraag te beantwoorden want tevreden klanten geven de beste mond op mond reclame.
Daarnaast probeer je ook de consul te beinvloeden, je stuurt hem naar je rivalen zodat ze hun plannen dwarsbomen. Ten slotte kan je ook offers brengen aan de goden. Hulp van hen kan erg nuttig zijn!

Een kleine uitbreiding en een goodie zal beschikbaar zijn voor degenen die Massilia voor Spiel 2014 voorbestellen.

Meer informatie is op de Massilia spel pagina.


 

La Tana de Goblin 2015

La Tana de Goblin uit Italie heeft bekend gemaakt dat The Golden Ages is genomineerd voor de prijs. Goblin Magnifico 2015.

The Golden Ages door Luigi Ferrini is uitgegeven door Quined in de Masterprint Series als nummer 15.

 

 


 

 

Quined's Fantastic Four voor Spiel 2014

Vier spellen worden gepresenteerd.

Net als vorige jaren zal Quined aanwezig zijn op Spiel. Quined zal vier spellen presenteren.

Er zal een nieuwe printrun van de Carson City uitbreiding Carson City: Gold & Guns zijn.

AquaSphere, een spel van Stefan Feld, wordt er in de Nederlandse editie verkocht.

En er zullen nog twee titels worden toegevoegd aan de Masterprint serie. Welke twee titels dat zijn wordt later bekend gemaakt.

De Internationale Spieletage Spiel 2014 beurs in Essen wordt van 16 tot 19 oktober gehouden.

Quined zal te vinden zijn op stand 3-R109.

 


 

English

Twitter

Shopping cart

 x 
Cart empty