Agropolis + Mini-uitbreidingen

We starten met onze op één na laatste nieuwe titel voor begin dit voorjaar, een vervolg op het populaire en succesvolle Sprawlopolis. We hebben het over Agropolis, inclusief alle tot op heden verschenen uitbreidingen en Combopolis (om Agropolis met Sprawlopolis te combineren).

Agropolis, voorbeeld layout

Agropolis is een stand-alone uitbreiding voor Sprawlopolis, die dezelfde ervaring biedt en variabele scorekaarten in een nieuwe setting: huizenblokken en industrie maken plaats voor boomgaarden, graanvelden, wijnvelden en weilanden. Net als voorheen pakken spelers drie kaarten en proberen deze één voor één zo neer te leggen dat ze het best voldoen aan de scorekaarten van het huidige spelletje. Nieuwe toevoegingen aan de verschillende terreintypes zorgen ervoor dat het spel diepgaander wordt, zonder de charme en elegantie van het origineel te verliezen. Voor de volledige spelregels in het Engels, klik op de link voor het basisspel of de uitbreidingen.

Agropolis gecombineerd met Sprawlopolis

Onze laatste nieuwe titel voor begin dit voorjaar is een set Mini-uitbreidingen, bestaande uit 9 uitbreidingen met in totaal 35 kaarten voor de eerste 4 titels in onze Masterprint Mini serie. Deze kaarten zorgen voor nog meer variatie in Sprawlopolis en Stew en bieden een solovariant voor Circle the Wagons en Tussie Mussie. De kaarten zitten niet in een doosje maar in een plastic zakje, zodat je de kaarten kunt toevoegen aan jouw Masterprint Mini’s. Deze set bevat de volgende uitbreidingen:

  • Sprawlopolis: Beaches (4 kaarten)
  • Sprawlopolis: Construction Zones (4 kaarten)
  • Sprawlopolis: Interstate (4 kaarten)
  • Sprawlopolis: Points of Interest (1 kaart)
  • Sprawlopolis: Wrecktar (1 kaart)
  • Circle the Wagons: Lone Cowboy (6 kaarten)
  • Circle the Wagons: Lone Cowboy Rides Again (3 kaarten)
  • Stew: Fungus Among Us (6 kaarten)
  • Tussie Mussie: Flower Shoppe (6 kaarten)

Voorste kaart Mini-uitbreidingen

De adviesprijs van Agropolis bedraagt 11.95€ en het plaatsen van voorbestellingen is nu mogelijk in onze webshop. Als je jouw voorbestelling plaatst voordat de spellen in ons magazijn zijn gearriveerd, kun je het spel voor 9.95€ bestellen. De Mini-uitbreidingen zijn nu ook beschikbaar in onze webshop voor slechts 7.95€. Alle aangekondigde nieuwe spellen zijn begin dit voorjaar beschikbaar. We bieden ook een nog gunstiger geprijsde Mini Bundle 2022 aan, deze bevat alle drie de nieuwe mini spellen en het uitbreidingsset, voor slechts 34.95€.