La Cosa Nostra is een succes op Kickstarter

La Cosa Nostra box

Onze kickstarter campagne voor La Cosa Nostra was een succes! We hebben met de hulp van 644 backers €31.973,- opgehaald. We willen iedereen die ons op wat voor manier dan ook gesteund heeft bedanken.

La Cosa Nostra, Masterprint 19, is een spel over de New Yorkse Maffia en is bij uitstek het meest gevaarlijke spel dat we ooit hebben uitgebracht. Je speelt als één van de maffia bazen die de hoofd is van een familie. Wordt de top gangster door middel van te investeren in gokken, illegale praktijken, nachtclubs en zelfs de afvalverwerkingsindustrie. Maak allianties met je mede-spelers, maar pas op, vertrouw blind op deze ‘vriendschappen’ en je wordt binnen de kortste keren in de rug gestoken. Het spel is voor 3 tot 5 spelers en duurt ongeveer 90 min.

Spelers proberen het meeste geld te verzamelen, terwijl ze de andere maffia bazen een loer draaien. Met een groep gangster tot je beschikking kun je verschillende taken uitvoeren. Recruteer politie, pooiers en ander tuig om voor ze te werken, of koop bedrijven op. Je kunt ze ook aan het werk zetten met de klus kaarten uit je hand. De speler met het meeste geld na vier ronden is de winnaar. La Cosa Nostra bevat regels in het Nederlands, Engels, Frans, en Duits, de tekst op de kaarten is in het Engels.