Tussie Mussie

Hierbij kondigen we vol trots aan dat Tussie Mussie de nieuwe titel in onze Masterprint Mini serie is! Ontworpen door Elizabeth Hargrave (auteur van het alom geprezen Wingspan). Tussie Mussie is oorspronkelijk verschenen bij Button Shy Games, waarvoor Quined Games licentiepartner is, wat betekent dat dit vernuftige snelle kaartspel nu in heel Europa beschikbaar komt!

Net als de eerder verschenen spellen in onze Masterprint Mini serie, zit Tussie Mussie in een klein en handig open te klappen doosje met magnetische sluiting. De vormgeving van het doosje is van de hand van Loïc Billiau, dezelfde illustrator die ook de vormgeving van de drie eerdere doosjes heeft verzorgd. De kaarten, ontworpen door Beth Sobel, zien er hetzelfde uit als in de oorspronkelijke editie van Button Shy Games.

De adviesprijs van dit spel bedraagt 9.95€ en het zal tussen midden en eind november 2020 verschijnen. Een voorbestelling plaatsen is mogelijk in onze webshop en in oktober, als onderdeel van de spellenbeurs Spiel Digital, is het spel tijdelijk nog voordeliger te verkrijgen voor maar 7.95€. Mocht je Sprawlopolis, Circle the Wagons en Stew vorig jaar gemist hebben, dan hebben we ook een oplossing! Samen met Tussie Mussie kun je alle 4 de spellen voor slechts 29.95€ bestellen in onze webshop.