La Stanza: Laatste 48 Uur!

La Stanza, ontworpen door Nuno Bizarro Sentieiro en Paulo Soledade zit in haar laatste 48 uur op Kickstarter! Om een grove opzet van de Engelse spelregels te lezen (de Nederlandse zullen binnenkort volgen), klik hier. Alle onderdelen die in zowel de Basis als de Deluxe versie zitten, staan hieronder afgebeeld.

Alle onderdelen in zowel de Basis als de Deluxe versie van La Stanza

De Deluxe versie bevat niet alleen bovenstaande, maar bevat in plaats daarvan grotere houten onderdelen en metalen munten (in plaats van kartonnen)!

Geüpgrade onderdelen in de Deluxe versie van La Stanza
Vergelijking tussen de houten onderdelen in de Basis versie van La Stanza (links) en Deluxe (rechts)

Daarbij hebben we een hoop extra’s kunnen toevoegen in de vorm van Stretch Goals! Sommige van deze komen zowel in de Basis als in de Deluxe versie van het spel…

Een scoreblok om gemakkelijk de eindtelling te doen
4 extra bonustegels voor meer variatie, waarmee het totaal op 16 bonustegels komt

…maar andere verrijken alleen de Deluxe versie.

Een mooi geïllustreerd zakje om karaktertegels te schudden
Reliëf op de titel, munten en decoratie

Maar wacht, er is meer. Wanneer we € 50.000 ophalen, zullen we nog 4 bonustegels toevoegen aan zowel de Basis als de Deluxe versie van het spel, waarmee het totaal op 20 bonustegels komt. Geen spel zal ooit nog hetzelfde zijn!

Nog 4 extra bonustegels, waarmee het totaal op 20 bonustegels komt

De Deluxe versie van La Stanza is alleen nu beschikbaar op Kickstarter of later in beperkte hoeveelheden in onze webshop en via directe verkoop in de Quined Games stand op beurzen waar we aanwezig zijn. Maar niet voor de lage prijs waarvoor we het spel nu aanbieden op Kickstarter. Je hebt nog iets meer dan 1 dag de tijd om jouw Deluxe versie van dit spel te bestellen voor slechts € 59 (of zelfs maar € 52.50 als je een groepje mensen weet te verzamelen om 6 exemplaren te bestellen).

De laagste prijs voor een Deluxe versie, ooit!